Всі ми любимо милуватися цвітом дерев, декоративних кущів і рослин. Цього року своєю красою приваблювали молоденькі сакури. Приємно, що є люди, які хочуть дарувати красу для мешканців і гостей Збаража, отримуючи від того радість. Ці рослини і ще багато інших подарував Володимир Гудима із Залужжя. Тамара Кульпа подарувала кущі гібіскуса, які висаджені на кільці, де колись стояв пам’ятник танка і вздовж річки біля нового дитячого майданчика, які скоро потішать нас своїм пишним цвітінням. Є люди, які подарували дерева, але побажали залишитися невідомими.

Але бували і прикрі моменти, коли молоді насадження хтось викрадав. Але, як кажуть, що навіть, якщо ці люди вважають, що їх в цей момент ніхто не бачив збоку, то згори це бачив Бог.

Якщо хтось бажає долучитися і висадити своє деревце, чи декоративні кущі, може зробити це, попередньо узгодивши це з МКППОБ «Добробут», щоб в майбутньому спостерігати за ними і з гордістю сказати «А це моє деревце! Я посадив його в той час, коли в Україні тривала війна, а зараз мирний час і воно таке красиве.»